ÉLJ! - könyv

ÉLJ! - könyv
3 750 Ft

Ahhoz, hogy egy történetnek soha ne legyen vége, sosem szabad elkezdődnie. A Tied már elkezdődött, mint ahogy az enyém is. Szemtanúja voltál a születésednek, és szemtanúja leszel a halálodnak is. Ez tény. A hozzáállás viszont fontosabb, mint a tény, ugyanis azon tudsz változtatni. Élj meg hát minden pillanatot. A jókat élvezd, a rosszakról pedig tudd, hogy elmúlik. 

 

Tudod, akármi is történik veled az életben, kisgyermekként ellopják a homokozóból a lapátodat, iskolásként megkapod az első egyesedet, tinédzserként közelebbről megismered a szerelmi bánatot, vagy felnőttként megszűnik a munkahelyed, nos, ez mind csak alapanyag. Alapanyag, amit az élet szállít neked. Az, hogy mit kezdesz vele, csak rajtad áll.

 

Kizárólag rajtad múlik, hogy a kudarcélményekből csupán annyit tanulsz, hogy léteznek, és még talán számíthatsz rájuk, vagy megérted a mögöttes összefüggéseket, és segítségükkel képesek vagy javítani az életeden.

 

Amíg tükröt tartanak az orrod elé, és az bepárásodik, addig van lehetőséged tenni valamit. Hát tegyél.

 

Bár közhelynek tűnhet, de akkor is az javaslom, hogy engedd el a múltat és ne aggódj a jövő miatt! Nem kell az aggodalom áldozatává válnod. Az aggodalom egy önpusztító szokás. Akármilyen  furcsa, nem születünk az aggódás szokásával. Szerezzük. És minthogy akármilyen rossz szokástól, ettől is meg tudunk szabadulni.

Jó olvasást, sok jelenben töltött pillanatot, és boldog életet kívánok!

 

Pilát Gábor

Adatok
Cikkszám
003