Tabuk nélkül a párkapcsolatról - könyv

Tabuk nélkül a párkapcsolatról - könyv
3 950 Ft

Biztosan találkoztál már olyan szerelmespárral, akikre a környezetükben szinte mindenki egyöntetűen azt mondta, „Nagyon összeillenek, egymásnak lettek tetemtve!”

Majd telt múlt azt idő, s a rendkívüli együttállásból bizony nem lett semmi. Kiderült, hogy a szerelem önmagában mit sem ér, ha nem párosul egy jó adag tudatossággal, önismerettel, etikával, felelősségvállalással és még néhány olyan dologgal, ami az érzelmeken túl a garancia lenne a jól működő párkapcsolathoz. 

Túl sok olyan párkapcsolatot látni, amiről ugyan nem jelenthjük ki, hogy vergődnek vagy a szakadék szélén billegnek, de azt kijelenthjük, hogy messze nem tudták kihozni belőle a maximumot és tartósan megélni azokat az érzéseket amelyek lehetőség szintjén benne voltak. És miért? „Csupán” a szerelmen kívüleső összefüggések ismeretének hiánya miatt.

 

Egy fontos tanács: Ne higy  el egy szót sem abból, amit a következő oldalakon olvasol. Nem hittanórán vagy. Nézd meg, próbáld ki, hogy működik-e. Ha működik használd, ha nem működik, gyorsan felejtsd el.

 

 

A profizmus sajnos nem valósul meg csupán attól, hogy valaki hangot ad reményeinek. Ezért megszenvednek. Mindenki. Te is. És nem kell templomok lépcsőin térden csúszni a kegyelemért, viszont a szívből jövő hitedre szükséged lesz az úton.

 

Jó olvasást és boldog párkapcsolatot kívánok!!

 

Pilát Gábor

Részletek
"Bakkkkker emberek, rólunk ír, talán figyelnünk kéne rá! " ez jutott először eszembe a könyv olvasása közben. Aztán jött a sok magamra ismerés, hogyan is működtem a kapcsolataimban. Oyan érzés volt, mintha rólam, én nekem írnál, mintha kicsit az enyém is lenne ez a könyv. Ezt nem tudom másképpen megfogalmazni.
Úgy érzem, igazi nagy tapasztalások és mély érzések ihlették azt, amit megosztottál velünk, volt amit nem tudtam könnyek nélkül olvasni. Úgy érzem, nem egyszer olvasós lesz a Tabuk nélkül a párkapcsolatról. Van még mit fejlődnöm és tanulnom. Mindamellett tetszik a könyv közvetlensége, olyan, mintha a beszélgetőpartnerem lenne, s olvasás közben pörögnek a fejemben a múlt eseményei. Nem beszél mellé. Maga a kendőzetlen valóság. Hálás vagyok Magamnak, hogy megvettem, Neked pedig, hogy megírtad.
Úgy érzem Kedves Gábor, hogy egy sokat tapasztalt "öreg lélek" Vagy!
Adatok
Cikkszám
001