Telefonos Párkapcsolati stratégiai beszélgetés

ÚJ
Telefonos Párkapcsolati stratégiai beszélgetés
20 000 Ft

„ADDIG DÖNTS, AMÍG LEHETŐSÉGED VAN DÖNTENI. HA TE NEM TESZED MEG A DÖNTÉS AKKOR IS MEGSZÜLETIK CSAK NÉLKÜLED, DE ABBA MÁR NEM LESZ BELESZÓLÁSOD.”

Ennek hiányában sajnos még a megélt felismerések is idővel egy kellemes színházi élménnyé alakulnak át. De problémáiddal NEM VAGY EGYEDÜL! Mindig van megoldás!

Az élet rövid!  Legyél Te a rendező!

Pilát Gábor

"Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek a személyes konzultációját Gábornak ! Rengeteget segített, "visszaadta" a gyermekemet! Örök hála és köszönet érte!

Tóth Zsuzsanna

...

Kedves Gábor, pszichiáter vagyok. Kérlek soha, semmilyen körülmények között ne hagyd abba amit csinálsz. Kivéve ha személyes örömed mást, jobbat hoz. 

A földi jellegű kapcsolódások szabályszerűségein kívül eső emberi együttmozdulásokról rendszerint hallgatunk. Mert annak, aki nem élte, felfoghatatlan, emiatt újabb és újabb elméleteket próbálunk gyártani, ami persze nem működik.

Szeretettel Edit"

Nagyon sok ember életében bekövetkezik az a pont, akár többször is, hogy úgy érzi valahogy nincs a helyén, úton van, de nem tart sehová. Él, de alig lélegzik. Megrekedt az élete.

Ilyenkor a szűk környezetünkben keressük azokat a csatornákat, személyeket, barátokat, barátnőket, akikkel átbeszéljük, kibeszéljük problémáinkat. Jó sírni a vállukon, mert megvigasztalnak, megértenek, együtt éreznek velünk, de ettől még az égvilágon semmi nem változik az életünkben.

Az emberek együttérzését szeretjük és szükségünk is van rá egy rövid ideig, de egyben egy csapda is lehet!  Észre sem vesszük és az együttérzés beletörődést vonz maga után. Furcsa emberi állapot ez, hiszen szeretjük sajnálni és sajnáltatni magunkat, de közben gyötrődünk. Ezalatt az életünk irányítása láthatatlanul kicsúszik a kezünkből, mert megszokottá válik a rossz helyzet és a boldogtalanság belenő a valóságunkba.

Ha mégis elkezd villogni a piros lámpád, és készen állsz a változásra, de nem tudsz egyedül kimászni a gödörből, engem itt megtalálsz. Segítséget kérni nem szégyen és nem bűn, főleg ha egy boldogabb élet elérése a cél!

Már a távolság sem lehet akadály! Minthogy a személyes konzultációk Budapesti helyszínhez vannak kötve, ami sokaknak a távolság miatt több mint nehézséget okozott, igazodtam az igényekhez. Mostantól igénybe tudod venni a kedvezményes telefonos konzultációt.

Ha a stratégiai beszélgetés mellet döntesz

Fontos, hogy merj őszinte és nyitott lenni, mert csak így tudunk ránézni a problémáidra és annak okaira. Cserébe, emberséget, őszinte kritikát, a saját értékrendem szerinti racionális látásmódot tudok nyújtani. Így minden esélyünk megvan arra, hogy közösen hatékony megoldásokat találjunk. Segítségedre leszek abban, hogy górcső alá helyezzük és kikockázzuk egyesével azokat a „gócpontokat”, ahol nem boldogulsz egyedül, a döntéseket viszont magadnak kell meghoznod! Az átbeszélt teendők, változtatások alkalmazása viszont a mindennapjaidban elengedhetetlenek, mert csak ez hozza meg a kívánt sikert.

Gyakran vannak olyan élethelyzetek, amikben nem boldogulsz egyedül. Lehet, hogy legbelül érzed, mit kellene tenned, de nem tudod, hogyan valósítsd meg. Nézzünk rá együtt, miként tudsz hatékony megoldást alkalmazni.

  • bizonytalan vagy a döntésben?
  • szakítás vagy újrakezdés?
  • nem vagy/vagytok boldogok?
  • változtatnál, de nem tudod hogyan?
  • elbeszéltek egymás mellett?
  • hűtlenség, megcsalás, hogyan tovább?
  • lépnél, de nem mersz?
  • Válási problémákkal küzdesz?
Részletek

A telefonos stratégiai beszélgetés utalványodat a GLS futárszolgálat fogja elvinni a részedre, az általad megadott címre. Az utalvány a megrendeléstől számított 1 éven belül használható fel. A megrendelésed megérkezését követően személyesen veszem fel veled a kapcsoltot a számodra és számomra is megfelelő időpont megbeszélése miatt.

 

Az előre megbeszélt időpontban én hívlak, így telefon költséged sincs.

 

A stratégiai beszélgetést akár ajándékba is adhatod

Adatok
Cikkszám
415414