Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Személyes Párkapcsolati Konzultáció

Személyes Párkapcsolati Konzultáció
20 000 Ft20000

„ADDIG DÖNTS, AMÍG LEHETŐSÉGED VAN DÖNTENI. HA TE NEM TESZED MEG A DÖNTÉS AKKOR IS MEGSZÜLETIK CSAK NÉLKÜLED, DE ABBA MÁR NEM LESZ BELESZÓLÁSOD.”

Ennek hiányában sajnos még a megélt felismerések is idővel egy kellemes színházi élménnyé alakulnak át. De problémáiddal NEM VAGY EGYEDÜL! Mindig van megoldás!

Az élet rövid!  Legyél Te a rendező!

Pilát Gábor

Nagyon sok ember életében bekövetkezik az a pont, akár többször is, hogy úgy érzi valahogy nincs a helyén, úton van, de nem tart sehová. Él, de alig lélegzik. Megrekedt az élete.

Ilyenkor a szűk környezetünkben keressük azokat a csatornákat, személyeket, barátokat, barátnőket, akikkel átbeszéljük, kibeszéljük problémáinkat. Jó sírni a vállukon, mert megvigasztalnak, megértenek, együtt éreznek velünk, de ettől még az égvilágon semmi nem változik az életünkben.

Az emberek együttérzését szeretjük és szükségünk is van rá egy rövid ideig, de egyben egy csapda is lehet!  Észre sem vesszük és az együttérzés beletörődést vonz maga után. Furcsa emberi állapot ez, hiszen szeretjük sajnálni és sajnáltatni magunkat, de közben gyötrődünk. Ezalatt az életünk irányítása láthatatlanul kicsúszik a kezünkből, mert megszokottá válik a rossz helyzet és a boldogtalanság belenő a valóságunkba.

Ha mégis elkezd villogni a piros lámpád, és készen állsz a változásra, de nem tudsz egyedül kimászni a gödörből, engem itt megtalálsz. Segítséget kérni nem szégyen és nem bűn, főleg ha egy boldogabb élet elérése a cél!

Már a távolság sem lehet akadály! Minthogy a személyes konzultációk Budapesti helyszínhez vannak kötve, ami sokaknak a távolság miatt több mint nehézséget okozott, igazodtam az igényekhez. Mostantól igénybe tudod venni a kedvezményes telefonos konzultációt.

Ha a konzultáció mellet döntesz

Fontos, hogy merj őszinte és nyitott lenni, mert csak így tudunk ránézni a problémáidra és annak okaira. Cserébe, emberséget, őszinte kritikát, a saját értékrendem szerinti racionális látásmódot tudok nyújtani. Így minden esélyünk megvan arra, hogy közösen hatékony megoldásokat találjunk. Segítségedre leszek abban, hogy górcső alá helyezzük és kikockázzuk egyesével azokat a „gócpontokat”, ahol nem boldogulsz egyedül, a döntéseket viszont magadnak kell meghoznod! Az átbeszélt teendők, változtatások alkalmazása viszont a mindennapjaidban elengedhetetlenek, mert csak ez hozza meg a kívánt sikert.

Gyakran vannak olyan élethelyzetek, amikben nem boldogulsz egyedül. Lehet, hogy legbelül érzed, mit kellene tenned, de nem tudod, hogyan valósítsd meg. Nézzünk rá együtt, miként tudsz hatékony megoldást alkalmazni.

 • bizonytalan vagy a döntésben?
 • szakítás vagy újrakezdés?
 • nem vagy/vagytok boldogok?
 • változtatnál, de nem tudod hogyan?
 • elbeszéltek egymás mellett?
 • hűtlenség, megcsalás, hogyan tovább?
 • lépnél, de nem mersz?
 • Válási problémákkal küzdesz?
 • A személyes konzultációs utalványodat a GLS futárszolgálat fogja elvinni a részedre, az általad megadott címre. Az utalvány a megrendeléstől számított 1 éven belül használható fel. A megrendelésed megérkezését követően személyesen veszem fel veled a kapcsoltot a számodra és számomra is megfelelő időpont megbeszélése miatt.

   

  Az előre megbeszélt időpontban én hívlak, így telefon költséged sincs.

   

  A konzultációt akár ajándékba is adhatod

 • Cikkszám
  755926
Webáruház készítés