Élethamisítás - könyv

ÚJ
Élethamisítás - könyv
4 250 Ft

Sokféleképpen tudunk élethamisítók lenni. Leginkább úgy, hogy letagadjuk, elhazudjuk, megmásítjuk, vagy narkotizáljuk a valóságot, és leginkább a szabadságunk röpke ideje alatt vagyunk a jelenben, vagy még akkor sem. De legyünk őszinték: szeretünk a jelenben lenni. Szeretjük azt a nyugodt, belső békés állapotot, ahonnan kiindulva természetesen megélhetjük a világ sokszínűségét, gyűjthetünk különféle élményeket, lehetnek szélsőséges megtapasztalásaink. És azok valódi megélések lesznek. Magától értetődő, hogy az az ember is megéli és megtapasztalja mindezt, aki nem a „jelenben él”, a megélés minőségében azonban hatalmas lesz a különbség. Arról nem beszélve, hogy a szélsőségesen megélt élményeit szélsőségesen próbálja kezelni annak érdekében, hogy visszatérjen az origóba, azaz aharmóniába. A szélsőségek azonban szélsőségeket szülnek, így egyre nehezebbé válik a visszatérés.

A kifelé fordulás lehet kényszeres, és nem feltétlenül jelent nyitottságot, mint ahogy a szabadon választott befelé fordulás sem a befordult, megkínzott elme spiritualitásba menekülésének a sajátja. Önmagad megismerésében nem a lehetőségek hiánya gátol meg, hanem az őszintétlenség. A félelemből született hezitálás és ellenállás önmagukban jelentős akadályok lehetnek, de az őszinteséggel találkozva megfutamodnak, és gyorsabban szertefoszlanak, mint a hajnali köd.

A saját éneddel való találkozás túlmutat az elmén, a duális világon, a születésen, és a halálon is. Ez a találkozás csak a létezés határtalan birodalmában jöhet létre. Oda viszont egyedül kell eljutnod, nincs az a spirituális tanfolyam, önismereti csoport vagy ezoterikus könyv, ami elröpíthet oda. A bölcs szavak jó esetben segítségedre lehetnek, de a zűrzavart is fokozhatják. Az egyetlen biztos és bölcs út: a csöndes belső éned fáradhatatlan keresése. Ezen az úton haladva nem kell ólmot öntened a füledbe, hogy süketté válj. Halld meg a szavakat, mert azok egy ideig olyan táplálékot adnak az elmének, mint a csecsemőnek az anyatej. Később úgyis halkulnak, a tények és az igazság pedig egyre hangosabban mutatja meg magát.

Jó olvasást kívánok!

Barátsággal,

Pilát Gábor

Csomagban pedig itt tudod megvásárolni:

https://pilatgaborwebaruhaz.hu/3db-os-Kedvezmenyes-konyvcsomag-es-karkoto

Adatok
Cikkszám
836872