4 db-os párkapcsolati kedvezményes karácsonyi könyvcsomag és karkötő

4 db-os párkapcsolati kedvezményes karácsonyi könyvcsomag és karkötő
13 900 Ft
Kedvezményes Karácsonyi könyvcsomag és karkötő magadnak ajándékba a készlet erejéig‼️
A csomag tartalma: 4 db könyv, 4 db Hit és Szeretet karkötő. 
A könyvcsomag ára 13900 Ft helyett most 9900 Ft.

Egy férfi és egy nő 1 db

Minden azzal kezdődik, hogy villámcsapásszerűen elindul benned a vágy valaki iránt. Fantáziálni kezdesz az illetőről, beszélgetéseket képzelsz vele, csókot álmodsz, talán még szeretkeztek is gondolatban. Sőt, az érzés még a megfoghatatlan gondolatnál is valóságosabb. Az illatát érzed az orrodban, az érintését pedig olyannyira, mint amikor valakinek hipnotikus állapotban azt mondják, hogy egy égő cigarettával meg fogják égetni a kezét, és miközben csupán egy bottal érnek hozzá, mégis bőrpír keletkezik a bőrén.

Szóval azon kapod magad, hogy elmosódnak a határok valóság és illúzió között, és úgy kezdesz viselkedni, mint egy szerfüggő. Jó esetben ő is ugyanattól a dílertől szerezte be a szerelem pirulát, sőt felkészült is az utazásra. Persze legjobb az lenne, ha minden párkapcsolat csupán egy napra szólna. A folytatás lehetséges lenne, de ahhoz minden reggel újra kellene teremtenie azt mindkét félnek. Így talán nem felejtenénk el, hogy egy kapcsolat csak addig él, amíg azt éltetjük. A házassághoz két igen kell, a váláshoz viszont elég egy nem. Itt azonban a nemet sem kell kimondani, elég csupán nem-teremteni, és a kapcsolatról máris csak múlt időben beszélhetünk.

 

Tabuk nélkül a párkapcsolatról könyv 1 db

 

Biztosan találkoztál már olyan szerelmespárral, akikre a környezetükben szinte mindenki egyöntetűen azt mondta, „Nagyon összeillenek, egymásnak lettek tetemtve!”

Majd telt múlt azt idő, s a rendkívüli együttállásból bizony nem lett semmi. Kiderült, hogy a szerelem önmagában mit sem ér, ha nem párosul egy jó adag tudatossággal, önismerettel, etikával, felelősségvállalással és még néhány olyan dologgal, ami az érzelmeken túl a garancia lenne a jól működő párkapcsolathoz. 

 

ÉLJ! könyv 1 db

 

Ahhoz, hogy egy történetnek soha ne legyen vége, sosem szabad elkezdődnie. A Tied már elkezdődött, mint ahogy az enyém is. Szemtanúja voltál a születésednek, és szemtanúja leszel a halálodnak is. Ez tény. A hozzáállás viszont fontosabb, mint a tény, ugyanis azon tudsz változtatni. Élj meg hát minden pillanatot. A jókat élvezd, a rosszakról pedig tudd, hogy elmúlik. 

Szex és Lélek 1 db

A szex életünk az életünk része, akár gyakoroljuk, akár nem.

A szexre valóban születni kell? Mi számít perverziónak? A pornó tényleg ösztönzőleg hat a szexuális életre? Mi szerepel a férfiak és a nők vágyfantáziáiban? Valóban mindannyian hazudunk a közvélemény-kutatásokban, ha a szexuális szokásainkról van szó? Vajon mit jelentett a bujaság a középkorban? És mi a baj a genderelmélettel?

 

Ez a könyv, miközben a szex és a lélek harmóniájára ösztönzi olvasóit, arra bátorít, hogy őszintén vállaljuk és valósítsuk meg a vágyainkat úgy az ágyban, mint az élet más területén.

Adatok
Cikkszám
125643